ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νίκη για το μπέιζμπολ

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη έληξε με μεγάλο νικητή τους πράσινους με 15-0 ενώ δεν έλειψαν τα παρατράγουδα.

Νίκη για το μπέιζμπολ

Οι πράσινοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, καθώς με τις προσθήκες του έμπειρου διεθνή Παναγιώτη Συκαρά και των διεθνών Ισπανών Μπλέικ Οτσόα και Λουίς Ριβέρο δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία απέναντι στον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να έχουν στη διάθεσή τους αυτό το σαββατοκύριακο κάποιους Βούλγαρους παίκτες που θα τους βοηθούσαν να είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί. Αλλά με την εικόνα που έδειξε ο πίτσερ του Παναθηναϊκού, Συκαράς, δύσκολα θα άλλαζε κάτι στο παιχνίδι. Η άμυνα όπου χρειάστηκε βοήθησε τον Συκαρά ώστε να μην δεχτεί πόντο και η επίθεση τελείωσε το παιχνίδι στο 6ο ίνινγκ.

Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει κλειδώσει τη δεύτερη θέση και φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα. Στο γήπεδο παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κ.  Ηλίας Μιχαλαριάς για να δείξει έμπρακτα την στήριξή του στο τμήμα μπέιζμπολ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.