ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στιλ: «Αισθάνομαι διαρκώς πως βελτιώνομαι»

Ικανοποιημένος από την προσωπική του απόδοση αλλά και τη συνολική εικόνα της ομάδας, ήταν μετά το τέλος του φιλικού κόντρα στην Μπασακσεχίρ, ο Λουκ Στιλ, ενώ παράλληλα τόνισε πως συνεχώς θα βελτιώνει την εικόνα του στα ματς.

Στιλ: «Αισθάνομαι διαρκώς πως βελτιώνομαι»

Παράλληλα ο 30χρονος τερματοφύλακας επεσήμανε πως το φιλικό κόντρα στην τουρκική ομάδα ήταν το καλύτερό του με την πράσινη φανέλα και ευχήθηκε ανάλογη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βρετανός γκολκίπερ του τριφυλλιού:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ’ αυτό το φιλικό. Μέχρι τώρα ήταν το ματς που είχα την περισσότερη δουλειά. Πολύ καλό τεστ για την ομάδα. Ο αντίπαλός μας έδειξε πως έχει ένα καλό σύνολο. Είναι δυνατοί και χρειάστηκε να παίξουμε καλά. Αξίζαμε το γκολ που πετύχαμε, είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά πίσω. Είμαι ευχαριστημένος απ’ την άμυνά μας. Άξιζε τον κόπο να έρθουμε στην Κωνσταντινούπολη».

Πέρα απ’ τα υπόλοιπα παιδιά, εσύ τουλάχιστον σε τέσσερις φάσεις αντέδρασες εξαιρετικά. Αν και φιλικό, μάλλον ήταν το καλύτερο παιχνίδι σου με τον Παναθηναϊκό.

«Συμφωνώ. Είχα αρκετές επεμβάσεις και ειδικά σε κάποιες επελάσεις τους απ’ τα άκρα που χρειάστηκε να επέμβω. Είμαι ικανοποιημένος γι’ αυτό που έκανα, απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα. Αισθάνομαι διαρκώς πως βελτιώνομαι και σε αυτό το φιλικό ήταν σαφώς το καλύτερο παιχνίδι μου. Σημαντικό το ότι πάλι κράτησα το μηδέν. Ήταν ένα καλό φιλικό, σε ένα εξαιρετικό γήπεδο. Δυνατό τεστ για όλους μας. Στην Αγγλία δεν συνηθίζουμε να παίζουμε φιλικά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αλλά τα πήγαμε καλά σε αυτό το παιχνίδι κι εγώ σε προσωπικό επίπεδο είμαι χαρούμενος όπως είπα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με εσένα στην ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός ακόμη δεν έχει δεχτεί γκολ.

«Ναι το ξέρω. Πάντα γνωρίζω πόσα γκολ δέχομαι (σ.σ. γέλια). Είναι θετικό για μένα κι ελπίζω να δείχνω με αυτό τον τρόπο στον προπονητή πως είμαι έτοιμος να παίξω στα πιο μεγάλα ματς. Δεν έχω κανένα παράπονο βέβαια, άλλωστε αγωνίστηκα στο τελευταίο ματς του κυπέλλου και του Πρωταθλήματος. Ελπίζω όμως να του δείχνω διαρκώς το πόσο έτοιμος είμαι. Να με βλέπει και του αποδεικνύω τι μπορώ να πετύχω. Είναι πολύ καλό σημάδι για μένα το ότι δεν έχω δεχτεί γκολ ακόμη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.