ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπούι: «Είχαμε κίνητρο»

Στην αποφασιστικότητα που επέδειξαν, στάθηκε ο Ουασίμ Μπούι, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στην Μπασακσεχίρ.

Μπούι: «Είχαμε κίνητρο»

Ο Ολλανδός άσος του τριφυλλιού, τόνισε πως η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του, πως θ’ ακολουθήσει ανάλογη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα καλό ματς και οργανωμένο για μας. Θέλαμε να νικήσουμε, παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δικαιούμασταν το αποτέλεσμα και όλοι έδωσαν τα πάντα για το αποτέλεσμα. Κάθε ματς είναι σημαντικό, ακόμη και τα φιλικά. Το θετικό και αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι το κίνητρο που είχαμε».

Αν και φιλικό όντως είχατε κίνητρο. Κάτι που σας έλειψε με την Εστορίλ. Τι άλλαξε;

«Όλοι θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Σε κάθε ματς. Κάποιες φορές μας βγαίνει και κάποιες όχι. Παρότι φιλικό το παιχνίδι «πεινούσαμε» για τη νίκη. Έρχεται μια σημαντική περίοδος για μας και το χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.