ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Τα άκουσε ο «Καπετάνιος» στο φιλικό των παλαιμάχων (Video)

Φανερά δυσαρεστημένος αποχώρησε από το γήπεδο του Πανναυπλιακού, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μετά από τα υβριστικά συνθήματα που άκουσε, από τους φίλους του «τριφυλλιού».

Τα άκουσε ο «Καπετάνιος» στο φιλικό των παλαιμάχων (Video)

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης αποχώρησε από το φιλικό των παλαιμάχων του «τριφυλλιού» με τον Πανναυπλιακό, καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού του επεφύλαξαν άσχημη υποδοχή με υβριστικά συνθήματα, μην ξεχνώντας τη μεταξύ τους κόντρα.

Ο πρώην πρόεδρος των «πρασίνων» ήταν το τιμώμενο πρόσωπο του ματς, που έγινε για την ενίσχυση των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδος και του Γηροκομείου Ναυπλίου.

Μερίδα οπαδών της ομάδας όμως είχε διαφορετική άποψη. Μόλις εμφανίστηκε ο «Καπετάνιος» στο γήπεδο, άρχισαν να τραγουδούν υβριστικά συνθήματα για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο ίδιος τους πλησίασε, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει απ’ το γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του μετά το περιστατικό στο parapolitikaargolida.gr ο Γιώργος Βαρδινογιάννης σχολίασε: «Ο λόγος που αποχώρησα ήταν σαφής. Δυστυχώς η Πολιτεία δεν έκανε τίποτα για να το αλλάξει. Μιλάνε όλοι για χουλιγκανισμό, αλλά ουδείς τον σταματάει. Με ευχολόγια δεν γίνεται τίποτα».

Σε ερώτηση για την κατάσταση του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να απαντήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ