ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπατίστα: «Το 100% σε κάθε παιχνίδι»

Όλες τους τις δυνάμεις θα δίνουν σε κάθε παιχνίδι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Εστεμπάν Μπατίστα.

Μπατίστα: «Το 100% σε κάθε παιχνίδι»

Για την χρονιά που ξεκινάει στην Ευρωλίγκα μίλησε ο Εστεμπάν Μπατίστα, στην ελληνική έκδοση της διοργάνωσης.

Ο Ουρουγουανός μπασκετπολίστας τοποθετήθηκε για την Αθήνα, τον κόουτς Ιβάνοβιτς αλλά και τους στόχους του φετινού Παναθηναϊκού. Από την κουβέντα δε θα μπορούσε να απουσιάζει και ο Λουίς Σουάρεζ.

Αναλυτικά:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.716 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Τι μπορούν να περιμένουν οι φίλαθλοι από τον Εστέμπαν Μπατίστα;

«Νομίζω ότι οι φίλαθλοι πρέπει να περιμένουν από εμένα και τους συμπαίκτες μου να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Να παίζουμε με καρδιά και χαρακτήρα. Νομίζω ότι όλη ιστορία αυτού του οργανισμού έχει να κάνει με τα συγκεκριμένα στοιχεία. Ελπίζω να το συνεχίσουμε να το κάνουμε και φέτος και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

-Τι χρειάζεται για μια ομάδα ώστε να πρωταγωνιστεί στην Euroleague;

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που πρέπει να είναι στην κορυφή, σε όλες τις διοργανώσεις. Νομίζω ότι για μένα και τους συμπαίκτες μου πρέπει να υπάρχει κίνητρο σε κάθε παιχνίδι. Φυσικά, έχουμε μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες όμως έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή που θα κάνει τα πάντα για να οδηγήσει την ομάδα εκεί που πρέπει, στην κορυφή».

-Οι στόχοι του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν;

«Όπως είπα και πριν, έχουμε να κάνουμε με μια νέα ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες. Πρέπει να έχουμε υπομονή, να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι στο πιο σημαντικό σημείο της χρονιάς».

-Έχεις τρομερή έφεση στο ριμπάουντ. Ποιο είναι το μυστικό σου;

«Το μυστικό μου, ε; Δεν είμαι τόσο ψηλός, δεν πηδάω τόσο ψηλά. Νομίζω πως όλα είναι θέμα timing. Ξέρω πότε πρέπει να πηδήξω, πότε πρέπει να σπρώξω. Λεπτομέρειες που σε βοηθάνε να πάρεις την μπάλα!».

-Η γνώμη σου για την Αθήνα;

«Από ότι έχω δει μέχρι στιγμής, είναι μια υπέροχη πόλη. Όλα αυτά τα χρόνια άκουγα καλά πράγματα για την Αθήνα. Είχα έλθει ως αντίπαλος. Ο καιρός είναι υπέροχος ενώ ο κόσμος στην Ελλάδα ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή και να περνάει καλά. Προσωπικά, είμαι χαρούμενος που ξεκινάω τη χρονιά εδώ. Είναι μια νέα χώρα για μένα, μια νέα εμπειρία».

-Είδες την Ουρουγουάη στο Μουντιάλ;

«Φυσικά! Πήγα στο τελευταίο παιχνίδι, στη Βραζιλία. Είναι κοντά στην Ουρουγουάη. Όλοι αγαπούν το ποδόσφαιρο στη χώρα μου, όλοι τρελαίνονται με την εθνική ομάδα. Ήταν λίγο στενάχωρο αυτό που έγινε αλλά η ζωή συνεχίζεται».

-Η γνώμη σου για τον Λουίς Σουάρες;

«Ο Λουίς Σουάρες είναι λίγο τρελός όμως είναι ένας πολύ καλό ποδοσφαιριστής. Έχει χαρακτήρα. Σίγουρα έχει κάνει κάποια λάθη όμως ξέρω ότι είναι καλός άνθρωπος και καλός επαγγελματίας. Όλοι μπορούν να κάνουν λάθη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...