ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έμπλεξαν για τα καλά

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι συνηθίζουν να περνούν δύσκολα καλοκαίρια από το 2004 αν και φέτος τα ζόρια συνεχίστηκαν ΚΑΙ το φθινόπωρο.

Έμπλεξαν για τα καλά

Τα δύσκολα για τους αδελφούς Αγγελόπουλους εδώ και μια δεκαετία (το 2004 ανέλαβαν το κουμάντο στην ΚΑΕ ΟΣΦΠ) έρχονται πάντα το καλοκαίρι (μ’ εξαίρεση την σεζόν 2011-2012), αφού η έντονη δυσαρέσκεια του πύρινου κόσμου για την πελατειακή σχέση με τον ΠΑΟ δεν κρύβεται.

Φέτος τα ζόρια ήρθαν μαζεμένα πριν καν γίνει το τζάμπολ έναρξης του πρωταθλήματος. Στη Media Day του «αιώνιου», παίκτες και προπονητής έγιναν κομπάρσοι για να πετάξουν οι «ερυθρόλευκοι» παράγοντες τα βέλη τους κατά του αντίπαλου δέους!

Έχασαν από το εφηβικό του Παναθηναϊκού το κύπελλο, άφησαν απροστάτευτη την αποστολή της ομάδας τους να δεχτεί μπινελίκια απ’ τους πανηγυρτζήδες, «έστειλαν» τον προπονητή που στήριξαν πέρσι και πρόπερσι παρότι τα «πράσινα» 3-0, 3-2 δεν τα περίμενε ούτε η… από εδώ πλευρά, έβαλαν πρόστιμο στους αθλητές τους αν και ζητούν τον προημιτελικό στα χαρτιά (!) κι είναι έτοιμοι ν΄ αναθέσουν στον Μίλαν Τόμιτς το κουμάντο, που τελευταία φορά που έκατσε στον πάγκο (2004) ήταν όταν οι Πειραιώτες έβγαιναν 8οι, παλεύοντας ν’ αποφύγουν τον υποβιβασμό!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 12.153 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.