ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έκπτωση 50% από την Greenteam

Έκπτωση 50% σε προϊόντα Adidas προσφέρει η Greenteam για τις 13-18 Οκτωβρίου.

Έκπτωση 50% από την Greenteam

Μεγάλη προσφορά από την Greenteam για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Η Greenteam προσφέρει έκπτωση 50% για προϊόντα adidas 2013-14 για τις 13-18 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από τις 13 έως και τις 18 Οκτωβρίου μπορούν να προμηθευτούν όλα τα επίσημα προϊόντα του Παναθηναϊκού της σειράς adidas 2013/14 με έκπτωση 50%!

Εκτός από το κεντρικό κατάστημα στο γήπεδο της Λεωφόρου (οδός Τσόχα), το κατάστημα του Περισσού (Βυζ. Αυτοκρατόρων 31) και το κατάστημα στο Μοναστηράκι (Πανδρόσου 47), παραγγελίες μπορούν να γίνονται τηλεφωνικά στο 210 6470970 και ηλεκτρονικά στο site της Greenteam κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.214 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
adidas

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.