ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποφασίζουν για Ράιτ

Ο Τζούλιαν Ράιτ εδώ και λίγες μέρες έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, διεκδικώντας μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Αποφασίζουν για Ράιτ

Πώς έχουν τα πράγματα με τον Ράιτ. Ο Αμερικανός είχε επιλεγεί από το τεχνικό τιμ να ενισχύσει την ομάδα, όμως πριν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους» κόπηκε στον εργομετρικό έλεγχο. Ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στην Αθήνα, ακολουθώντας θεραπεία ευελπιστώντας να πείσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία προκειμένου να κερδίσει μια θέση στην ομάδα, την οποία και του έδωσαν, μια και ξεπέρασε το πρόβλημα της θλάσης που τον ταλαιπωρούσε.

Ο 27χρονος Αμερικανός ύψους 2μ.03 συγκεντρώνει τα στοιχεία που θέλει το τεχνικό τιμ, όμως η κατάστασή του δεν είναι η καλύτερη δυνατή και αυτό είναι που τους προβληματίζει στο να προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Ωστόσο όσο δεν βρίσκεται άλλη αξιόλογη λύση ο Ράιτ κερδίζει πόντους στο να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας έστω και για ένα μήνα. Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.579 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...