ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ενισχύεται με Ράιτ

Με τον Τζούλιαν Ράιτ αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του κόντρα στην Τουρόβ την Παρασκευή (17/10).

Ενισχύεται με Ράιτ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αρχίζει να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο παραμονής του, στο ρόστερ των «πρασίνων», καθώς ο παίκτης, αρχίζει και κλέβει τις εντυπώσεις στις προπονήσεις του «τριφυλλιού».

Επίσης δείχνει να επανέρχεται από τον τραυματισμό του, όμως η τελική απόφαση θα παρθεί στην αυριανή προπόνηση καθώς θα πρέπει αν υπάρχει θετική εξέλιξη να δηλωθεί στο ρόστερ (η προθεσμία λήγει 24 ώρες πριν το τζαμπολ του ματς).

Πρόθεση των «πρασίνων» αν παραμείνει ο Ράιτ στο ρόστερ, είναι να υπογράψουν συμβόλαιο ενός μήνα και αν όλα εξελιχθούν ομαλά, η συνεργασία θα επεκταθεί με αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 7.381 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.