ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρεμιέρα με Ολυμπιακό

«Κέφια» είχε η κληρωτίδα για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό εντός έδρας. Ερωτηματικό με την έδρα του αγώνα.

Πρεμιέρα με Ολυμπιακό

Τον Ολυμπιακό θα υποδεχτεί η ομάδα πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους την Παρασκευή στις 14 Νοεμβρίου, λόγω συμμετοχής της εθνικής ομάδας στο World League.

Ερωτηματικό αποτελεί η έδρα του ντέρμπι καθώς στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, που έχουν δηλώσει οι «πράσινοι» ως έδρας γίνονται εργασίες. Αν οι επισκευές έχουν τελειώσει τότε το παιχνίδι θα γίνει κανονικά στα Ιλίσια.

Διαφορετικά, είτε θα μεταφερθεί σε άλλο κολυμβητήριο, είτε θα γίνει ανταλλαγή της έδρας με το παιχνίδι να γίνεται στο «Παπαστράτειο» κολυμβητήριο Πειραιά.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.886 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η πρώτη αγωνιστική (15/11): ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Βουλιαγμένης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (14/11) ΑΟΠ Φαλήρου – ΝΟ Καλαμακίου Εθνικός – Πανιώνιος ΝΟ Χίου – ΠΑΟΚ Υδραϊκός – Νηρέας Λαμίας

Το πλήρες πρόγραμμα θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.