ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλότερ: «Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο»

Πολύ δύσκολο χαρακτήρισε τον όμιλο του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα σε δηλώσεις του ο Έι Τζέι Σλότερ.

Σλότερ: «Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο»

Ανυπομονεί για την πρώτη του σεζόν στην Ευρωλίγκα ο Έι Τζέι Σλότερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού στην συνέντευξη Τύπου πριν  τον αγώνα με την Τουρόβ χαρακτήρισε τον όμιλο δύσκολο ενώ τόνισε ότι οι «πράσινοι» πρέπει να τα δίνουν όλα σε κάθε αγώνα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινά η Ευρωλίγκα. Είμαστε σε δύσκολο όμιλο. Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Είναι πολύ σημαντικό ότι η αρχή γίνεται στην έδρα μας. Ανυπομονώ για να ζήσω την πρώτη μου σεζόν στη διοργάνωση.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει να βγαίνουμε στο παρκέ και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό, κάθε βράδυ. Ο κόουτς μου ζητά να έχω αυτοπεποίθηση, να παίρνω κάποια σουτ και οι συμπαίκτες μου, αλλά και οι προπονητές μου δίνουν αυτήν την αυτοπεποίθηση και τους ευχαριστώ» ήταν τα λόγια του παίκτη του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.