ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συμβόλαια μηνός!

Πρώτη φορά στην ιστορία της η ΚΑΕ προσφέρει σε δύο παίκτες συμβόλαια μήνα στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Συμβόλαια μηνός!

Το κατέβασμα του πήχη κι η μείωση του μπάτζετ ήταν φυσιολογικό να φέρουν ανακατατάξεις στον σχεδιασμό του Εξάστερου ο οποίος πρώτη φορά στην ιστορία του ξεκινά σεζόν έχοντας δύο παίκτες με συμβόλαια…μηνός!

Κι αν για τον Γιάνις Μπλουμς αυτό ήταν αναμενόμενο (αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Ντε Μάρκους Νέλσον που σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να ενσωματωθεί αν και ο Λετονός θέτει υποψηφιότητα να μείνει μέχρι τέλους χρονιάς) δεν ισχύει το ίδιο για τον Τζούλιαν Ράιτ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ διαγνώστηκε αρχικά με πρόβλημα φυσικής κατάστασης αλλά στη συνέχεια αποφασίστηκε να μείνει και 1+1 μήνες (λογικά ο ένας θα περάσει με τον 27χρονο να προσπαθεί να βρεθεί στα ίδια επίπεδα με τους συμπαίκτες του), παρά να διατεθεί ένα «Χ» ποσό για κάποιον παίκτη που θα έμπαινε κατευθείαν στην ομάδα, έτοιμος να ταιριάξει άμεσα με Γκιστ, Φώτση, Μπατίστα, Διαμαντάκο.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.