ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Από την αρχή κόντρα στο ρεύμα

Ο Στέφανος Καπίνο αν και μπήκε νεότατος στα ...βάσανα έδειξε αμέσως ότι έχει ισχυρότατη προσωπικότητα.

Από την αρχή κόντρα στο ρεύμα

Από τα 17 του ο Στέφανος Καπίνο φαινόταν να κουβαλά «άνεση» και προσωπικότητα, αγωνιζόμενος λες κι ήταν σε αλάνα γειτονιάς σε έδρες όπως η Τούμπα και το Καραϊσκάκη.

Ο νεαρός (που είπε πολλά ενδιαφέροντα στην «Πράσινη») πέρσι μπήκε νωρίς στο μάτι του κυκλώνα, πολλοί τον στοχοποίησαν για τις κακές παρουσίες σε φιλικά («τεσσάρες» από Βαλενσιέν, Ελάζιγκσπορ) κι επίσημα ματς. Ενοχλούσε κάμποσους η αταλάντευτη στάση του διεθνούς πορτιέρο που πίστευε μέχρι παρεξηγήσεως (και το διατυμπάνιζε κόντρα στο ρεύμα) ότι η δουλειά που γινόταν στο Κορωπί ήταν υψηλού επιπέδου και θα «έβγαινε» σύντομα!

Κάμποσοι δεν δίστασαν ν΄ αναφέρουν ότι ο βασικός τερματοφύλακας έκανε …πλάτες στον προπονητή (τους πρώτους δύσκολους μήνες του φθινοπώρου) που τον είχε starter «βρέξει-χιονίσει» αν και κάμποσες γκάφες του στοίχισαν βαθμούς.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά την κακή του παρουσία με τον Πανθρακικό (1-2) και την άκομψη αντίδραση σε παρατηρήσεις του κόουτς ο μικρός μπήκε «στον πάγο» (προς γνώση και συμμόρφωση) κι όταν επανήλθε στο β΄ γύρο (αρχής γενομένης από τον αγώνα στο Αγρίνιο όπου αν δεν ήταν σε μεγάλη μέρα το σκορ θα είχε πάρει …διαστάσεις) ήταν ο κορυφαίος πορτιέρο της χώρας μέχρι τη λήξη της σεζόν.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο Νίκο Συρίγο ο ταλαντούχος γκολκίπερ δηλώνει ότι θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή στον ΠΑΟ (ο αδελφικός του φίλος, Χάρης Μαυρίας «ετοιμάζεται») και μάλλον αυτό θα συμβεί αργά ή γρήγορα. Άλλωστε το παιδί έχει μπροστά του 15 «γεμάτα» χρόνια καριέρας, οπότε δεν μπορεί, κάπου θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι του με την αγαπημένη του ομάδα…

Δημήτρης Στρατής 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...