ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απαραίτητος (;) ο Πέτριτς

Με τρία σέντερ μπακ παίζει ο ΟΦΗ, οπότε λογικά θα χρειαστεί ένας σωματώδης στράικερ ανάμεσά τους την Κυριακή.

Απαραίτητος (;) ο Πέτριτς

Ο ΟΦΗ παίζει με τρία σέντερ μπακ, παρόλα αυτά ο Τζενάρο Γκατούζο βλέπει την ομάδα του να έχει δεχτεί 8 γκολ, διαθέτοντας την δεύτερη χειρότερη επίδοση της λίγκας.

Ο Γιάννης Αναστασίου δοκίμασε στο φιλικό της Τουρκίας σύστημα 4-3-2-1, έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που είδε, υπογραμμίζοντας πάντως στους ρεπόρτερ πως κάθε αγώνας είναι διαφορετικός κι αναλόγως τον αντίπαλο θα παρατάσσει τους ποδοσφαιριστές του.

Η παρουσία στην 11άδα του (ντεφορμέ) Μλάντεν Πέτριτς μοιάζει μονόδρομος την Κυριακή, αφού οι μικροκαμωμένοι Κλωναρίδης, Καρέλης λογικά θα χαθούν ανάμεσα στα κορμιά των κεντρικών αμυντικών των Κρητικών.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κροάτης ήταν κομβικός πέρσι στο ματς κυπέλλου με τους Ομιλήτες (υπέροχη η κίνησή του στο 1-0, ουσιαστικά το τέρμα του Αμπέιντ κατά 90% του ανήκει) και καλείται ν’ ανεβάσει στροφές τώρα που τα δύσκολα κοντοζυγώνουν.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.