ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να ξεκινήσουμε με το δεξί»

Πολύ χαρούμενος που αγωνίζεται σε έναν σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Εστεμπάν Μπατίστα, που τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες ου θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη κόντρα στην Τουρόφ.

«Να ξεκινήσουμε με το δεξί»

Μέσω του blog που φιλοξενήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο Εστεμπάν Μπατίστα, εξέφρασε την αγωνιά του για το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Τουρόφ στο ΟΑΚΑ. Ο Ουρουγουανός σέντερ δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μου προσφέρει μεγάλη χαρά το ότι είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα, όντας μέλος ενός μεγάλου συλλόγου. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι πρόκειται για μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη το να αγωνίζεται κάποιος στον Παναθηναϊκό, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολλούς τίτλους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.  Οπότε είμαι μέλος της πράσινης οικογένειας και είμαι χαρούμενος για αυτό!

Συνήθισα ήδη τη ζωή στην Αθήνα. Είναι μια όμορφη πόλη και μου αρέσει το πώς είναι οι άνθρωποι εδώ. Νιώθω άνετα γιατί οι άνθρωποι είναι πολύ ζεστοί και μου φέρονται καλά, ενώ και οι συμπαίκτες μου με βοηθούν πολύ. Επίσης, έχω ότι χρειάζομαι από τον σύλλογο, οπότε είναι μια πολύ καλή κατάσταση για εμένα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.986 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τα παιχνίδια μας στην διοργάνωση και θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να ξεκινήσουμε με το δεξί. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και δουλεύουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση γιατί ο στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό.

Για εμένα, είναι μεγάλη πρόκληση να επιστρέψω στην Ευρωλίγκα ως μέλος μιας εκ των μεγαλύτερων ομάδων στην ιστορία της διοργάνωσης. Είμαι ενθουσιασμένος. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν και να χαρούμε την παρουσία μας στην διοργάνωση.

Επίσης, εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους της Ευρωλίγκας να απολαύσουν μια συναρπαστική και δυνατή διοργάνωση. Τα λέμε ξανά σύντομα!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...