ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ευχές των παλαιμάχων στην ομάδα μπάσκετ

Με προσωπική επιστολή στην οικογένεια Γιαννακόπουλου ο σύλλογος παλαιμάχων αθλητών του Παναθηναϊκού εύχεται στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου κάθε επιτυχία.

Ευχές των παλαιμάχων στην ομάδα μπάσκετ

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμους κ.κ

Παύλο, Θανάση και Δημήτρη

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.096 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γιαννακόπουλους

Ενταύθα

Αγαπητοί μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού, κατά την τελευταία του  Συνεδρίαση, αποφάσισε ομόφωνα να σας εκφράσει τις ολόθερμες ευχές του για το 75ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ, που μόλις άρχισε (μετά το Κύπελλο) και μάλιστα με την θαυμάσια νίκη.

Το άθλημα του Μπάσκετ, το οποίο κάνει υπερήφανους τους φιλάθλους μας, συνθέτει την κορωνίδα των διεθνών ελληνικών επιτυχιών και συνεγείρει όλους τους Έλληνες.

Με 34 Πανελλήνιους τίτλους, ο Σύλλογός μας είναι μακρά πρώτος και κυρίαρχος δεδομένου ότι ο αμέσως επόμενος ακολουθεί μόνο με 10 τίτλους.

Η ομάδα μας η οποία φέτος είχε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ερωτηματικά, απέδειξε ότι κρατά πάντα ψηλά την απόδοση και το λάβαρό της, μετά το τελευταίο νικηφόρο αποτέλεσμα στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου την έφερε σε απόσταση αναπνοής από την κατάκτησή του.

Ήταν μια εντυπωσιακή νίκη, ισάξια με αυτήν του φετινού 0 – 3 στο Στάδιο Καραϊσκάκη και στο Ποδόσφαιρο, αλλά με πλέον ουσιαστικό αποτέλεσμα. Έτσι η ελληνοποιημένη ομάδα μας φανέρωσε το πλούσιο ταλέντο της, τη συνέπεια των παικτών της και κυρίως ότι εκτός από μέλλον έχει και παρόν.

Είναι γνωστό πλέον ότι για τις περισσότερες ομάδες της Ευρώπης, μια νίκη επί της ομάδας Μπάσκετ του Παναθηναϊκού αποτελεί ένα όνειρο. Το ίδιο όνειρο ισχύει εδώ και χρόνια για όλες τις ελληνικές ομάδες.

Κλείνοντας ευχόμαστε για άλλη μια φορά οι ευχές των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών όλων των Σπορ να συνοδεύουν την ελληνική και διεθνή πορεία σας.

Εντολή Δ.Σ

16 Οκτωβρίου 2014

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

ΑΠ. ΚΟΝΤΟΣ                                                       ΓΕΩΡΓ. ΛΙΒΕΡΗΣ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...