ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλότερ: «Νιώθω καλά, ήταν πολύ καλή νίκη»

Χαρούμενος για τη νίκη ήταν ο Έι Τζέι Σλότερ μετά το τέλος του αγώνα, κόντρα στην Τουρόβ, ο οποίος επεσήμανε πως δεν το ικανοποιεί η δική του απόδοση, καθώς μπορεί να τα καταφέρει και καλύτερα.

Σλότερ: «Νιώθω καλά, ήταν πολύ καλή νίκη»

Χαρούμενος για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Τουρόβ, αλλά σίγουρος πως τόσο ο ίδιος, όσο και όλη η ομάδα έχει ακόμα πολλά περιθώρια εξέλιξης εμφανίστηκε ο Έι Τζέι Σλότερ.

«Νιώθω καλά, ήταν πολύ καλή νίκη. Ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου, γιατί πάντα μπορώ να δώσω κάτι καλύτερο. Ξέραμε ότι η πρεμιέρα θα ήταν δύσκολη, ήταν δύσκολο ματς. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα», ήταν τα λόγια του Αμερικανού γκαρντ στη NOVA λίγο μετά το φινάλε του ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.