ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Φτιαγμένοι» οι οπαδοί

Η νίκη επί του Ολυμπιακού «έψησε» τον κόσμο που συρρέει μαζικά στην Καλογρέζα για να μπιζάρει τα παιδάκια του Ιβάνοβιτς.

«Φτιαγμένοι» οι οπαδοί

Να ρισκάρουμε μια πρόβλεψη ότι τους 10.000 νοματαίους που μάζεψε χθες στο ΟΑΚΑ ο μόνιμος πρωταθλητής δεν θα τους συγκεντρώσει αθροιστικά ο Ολυμπιακός μέχρι τη λήξη της regular season της Α1 στο Φάληρο;

Ο κόσμος παρότι πάγωσε (φυσιολογικό) το καλοκαίρι με την φυγή αγαπημένων παικτών (Λάσμε, Ματσιούλις) δείχνει ότι «ψήνεται» με το νεανικό και φρέσκο project (που πάντα ιντριγκάρει τα πλήθη), αν και για να λέμε την αλήθεια, χθες μπορεί να μην ήταν ούτε το μισό γήπεδο γεμάτο αν δεν υπήρχε η επικράτηση στο κύπελλο. Το ίδιο ισχύει για την πρεμιέρα όπου 7.000 οπαδοί ανηφόρισαν στο Μαρούσι για να μπιζάρουν την πιτσιρικαρία για την πρόκριση εις βάρος του Ολυμπιακού.

Παρότι είναι αναμενόμενο σε μια νέα προσπάθεια να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα οι φίλαθλοι είναι «φτιαγμένοι» και διατεθειμένοι να δώσουν απλόχερα την στήριξή τους σ’ ένα τμήμα που έτσι κι αλλιώς από το 1993 κρατά ψηλά το πράσινο φρόνιμα. Όπως και να χει, το ολοκληρωτικά καινούργιο δημιουργεί προσδοκίες και με τόσα νέα πρόσωπα στο ρόστερ είναι εύλογο να θες να παρακολουθήσεις παιχνίδια για να πάρεις γεύση του τι ταβάνι έχει ο καθένας! Κάτι που αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος ο Ιβάνοβιτς!

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.469 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.