ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξέρει πότε να φορτσάρει

Ο Αντώνης Φώτσης μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό «έριξε στροφές» στα παιχνίδια με αντιπάλους ισχνής δυναμικότητας.

Ξέρει πότε να φορτσάρει

Οι «χαμηλές πτήσεις» του Αντώνη Φώτση συνεχίστηκαν σε δεύτερο σερί παιχνίδι με τον υπαρχηγό να μην είναι ακόμα σε τοπ κατάσταση έχοντας περάσει και πολλές μέρες εκτός προπονήσεων.

Ο Ιλισιώτης, πάντως, μετά από τόσα χρόνια στα παρκέ ξέρει πότε πρέπει να φυλάξει δυνάμεις και πότε να φορτσάρει, είδαμε π.χ στο ντέρμπι να τρομάζει τους αντιπάλους του, μετρώντας εφτά πολύτιμους πόντους (χάνοντας μόλις ένα σουτ) και από δύο ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα χωρίς ΟΥΤΕ ΕΝΑ λάθος σε 28′.

Στα ματσάκια με Κηφισιά, Τούροφ, ο «Μπάτμαν»… χαλάρωσε, είναι χαρακτηριστικό ότι συνολικά σε 39΄ είχε 1/8 εντός παιδιάς, τρία ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 λάθος, κάνοντας χώρο για τους μικρότερους, με τον Γιάνκοβιτς να οργιάζει και τον Ράιτ να δείχνει ενθαρρυντικά στοιχεία.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 6.964 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.