ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Σημαδεύουν» το ζωγραφιστό

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμα χημεία στους ψηλούς και οι αντίπαλοι κοιτάζουν να το εκμεταλλευτούν.

«Σημαδεύουν» το ζωγραφιστό

Βρήκαν και τα έκαναν χθες οι ψηλοί των Πολωνών αφού Κούλιτς (16π), Μολντοβεάνου (5 π.), Ζιγκεράνοβιτς (10 π.) εκμεταλλεύτηκαν την ανετοιμότητα Φώτση, Γκιστ και την ισχνή αμυντική παρουσία του Μπατίστα (έτσι κι αλλιώς ουδέποτε φημιζόταν ως… στόπερ) φορτώνοντας το πράσινο καλάθι με 31 πόντους, ξεχνώντας να αστοχήσουν (11/17 δίποντα κι οι τρεις).

Οι αντίπαλοι προπονητές γνωρίζουν την απουσία χημείας στην πίσω γραμμή άμυνας του τριφυλλιού και σημαδεύουν εκεί. Είδαμε π.χ ότι στο ματσάκι με τη Νέα Κηφισιά ο κόουτς Παπαθεοδώρου ζητούσε να περνά η μπάλα διαρκώς σε Μαυροειδή, Ψαθά, Κακιούζη ώστε να χτυπήσουν τον Εξάστερο κοντά στο καλάθι.

Μόνο ο Ολυμπιακός προσπάθησε να νικήσει με τρίποντα (είχε 31 εκτελεσμένα δίποντα και… 27 σουτ πίσω από τα 6.75) τη στιγμή που σέντερ έπαιζε ο 17χρονος Διαμαντάκος με αποτέλεσμα ο Μπαρτζώκας να χάσει την δουλειά του.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 21.701 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.