ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μεγάλοι οι κενοί χώροι

Η ομάδα ακόμα είναι πιασμένη από την σκληρή προετοιμασία, ψάχνει να βρει χημεία και αφήνει... αεροδιάδρομους ανοιχτούς στην άμυνα.

Μεγάλοι οι κενοί χώροι

«Τρελάθηκε» ο κόουτς με τον Εστεμπάν Μπατίστα στο 3ο δεκάλεπτο όταν μετά από δύο σερί πετυχημένες επιθετικές προσπάθειες του Ουρουγουανού (που ήδη έχει αποκτήσει ρεύμα στην εξέδρα) ο τελευταίος χρειαζόταν… ταξί για να γυρίσει στην άμυνα, με τους αντιπάλους να φτάνουν σε άκοπα coast to coast, πραγματοποιώντας παρέλαση από την μια ρακέτα στην άλλη.

Ο κόουτς και το επιτελείο του θα πέσουν πάνω στον Τζούλιαν Ράιτ ώστε σύντομα ο νεοφερμένος Αμερικανός να προσφέρει τα αθλητικά του προσόντα στο κλείσιμο χώρων (το εντυπωσιακό μπλοκ που έκανε στο πρώτο ημίχρονο καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο), κάτι που μπορούν να πράξουν άριστα κι οι Φώτσης, Γκιστ.

Οι έτεροι της φροντ-λαιν (Λουκάς, Μπατίστα, Διαμαντάκος) έχουν βαριά κορμιά κι είναι αδύνατον να παρακολουθήσουν γρήγορους ρυθμούς γι αυτό χθες είδαμε σχήματα με Φώτση-Γκιστ να μοιράζονται τις θέσεις των ψηλών.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.