ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουτρουμπής: «Να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Ο Γιώργος Κουτρουμπής τοποθετήθηκε μετά την ήττα του τριφυλλιού, επισημαίνοντας πως θα πρέπει να ανατραπεί η κατάσταση.

Κουτρουμπής: «Να ανατρέψουμε την κατάσταση»

«Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε καμία ευκαιρία παρότι είχαμε την κατοχή της μπάλας. Ο ΟΦΗ έκανε μια ευκαιρία και έβαλε γκολ, ισοφαρίσαμε, αλλά πάλι από μια στιγμή αδράνειας φάγαμε και το δεύτερο», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα αμυντικού για να προσθέσει:

«Θέλαμε να κάνουμε ένα θετικό σερί γιατί αρχίζουν δύσκολα ματς, αλλά δεν ήμασταν καλοί. Έχουμε το ευρωπαϊκό ματς την Πέμπτη και ακολουθεί αυτό με τον Ολυμπιακό, όπου ελπίζουμε να είμαστε καλύτεροι».

Ενώ κατέληξε λέγοντας: «Το σημερινό ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα. Δεν μας πτοεί. Πάμε για να κερδίσουμε και τα δύο ματς και να πάρουμε την ευκαιρία να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.745 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.