ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πόλο

Αλλαγή στο τουρνουά του ΣΕΔΥ

Με μια αλλαγή θα γίνει το τουρνουά του ΣΕΔΥ το Σάββατο. Η Γλυφάδα θα αντικαταστήσει τον Ολυμπιακό για τον όμιλο του Παναθηναϊκού.

Αλλαγή στο τουρνουά του ΣΕΔΥ

Στο πολύ δυνατό τουρνουά του ΣΕΔΥ, που θα ξεκινήσει το Σάββατο θα πάρει μέρος η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού. Ο Κώστας Λούδης επιθυμεί μέσω των παιχνιδιών να δει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του ενόψει της σεζόν που ξεκινάει.

Οι «πράσινοι» συμμετέχουν στον Α’ όμιλο στον οποίο υπάρχει μια αλλαγή. Ο Ολυμπιακός δε θα λάβει μέρος στο τουρνουά με την Γλυφάδα να παίρνει την θέση του.

Έτσι οι όμιλοι διαμορφώνονται ως εξής:

Α’ όμιλος: 1. ΝΟ Βουλιαγμένης, 2. Παναθηναϊκός ΑΟ, 3. ΑΝΟ Γλυφάδας, 4. Εθνικός ΟΦΠΦ

Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό στην Νέα Σμύρνη
Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό στην Νέα Σμύρνη 320 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Β’ Όμιλος: 1. ΝΟ Χίου, 2. ΑΟΠ Φαλήρου, 3. ΑΝΟ Γλυφάδας, 4. ΝΟ Καλαμακίου

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:

Σάββατο 25/10, 4 μ.μ. (Κολ. Βουλιαγμένης): ΝΟ Βουλιαγμένης-Παναθηναϊκός ΑΟ

Κυριακή 26/10, 8 μ.μ. (Κολ. Αλίμου): Εθνικός ΟΦΠΦ-Παναθηναϊκός ΑΟ

Δευτέρα 27/10, 12 π.μ. (Κολ. Αλίμου): Παναθηναϊκός ΑΟ-ΠΑΟΚ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...