ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χωρίς κανένα λάθος

Πιο συγκεντρωμένος ήταν στη Ρόδο ο Εστεμπάν Μπατίστα που ήθελε να ξεχάσει τα έξι λάθη που υπέπεσε στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Χωρίς κανένα λάθος

Στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας πλησίασε για μια ακόμα φορά το σύνηθες νταμπλ-νταμπλ σε πόντους-ριμπάουντ, πλην όμως τα έξι λάθη που έκανε «βάρυναν» την στατιστική του.

Ο Εστεμπάν Μπατίστα στη Ρόδο ήταν πιο συγκεντρωμένος. Ο Ουρουγουανός (που σε τέσσερα παιχνίδια έχει σκοράρει 48 πόντους κι έχει αρπάξει 33 «σκουπίδια») δεν υπέπεσε σε κανένα σφάλμα στα 24. 37” που βρέθηκε στο γήπεδο, ενώ σίγουρα θα το διασκέδασε βλέποντας Μαυροκεφαλίδη, Ράιτ να του χαρίζουν πολύτιμα λεπτά ξεκούρασης.

Ο λατινοαμερικάνος αποδεικνύεται λαβράκι, φουλ επιθετικός σέντερ με ευστοχία που ακουμπά το 62% στα δίποντα στην Α1 (12/19 σουτ).

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.845 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.