ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Νίκη για τους παίδες

Ντεμπούτο στις νίκες για τους παίδες του τριφυλλιού που επικράτησαν άνετα με 2-0, της αντίστοιχης του Πλατανιά στην Κρήτη.

Νίκη για τους παίδες

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της SuperLeague πήρε η ομάδα Κ15 του Παναθηναϊκού, καθώς επικράτησε 2-0 εκτός έδρας των Παίδων του Πλατανιά.

Στο 46ο λεπτό ο Κουκουράβας «άνοιξε» το σκορ για το «τριφύλλι» έπειτα από ασίστ του Σκεντεράι.

Στο 75’ ο Σκεντεράι άλλαξε «ρόλο» και με σουτ «σφράγισε» τη νίκη του Παναθηναϊκύ

Πλατανιάς: Σκουμπάκης, Νικητόπουλος (70’ Μαράκης), Κατσαρός, Μαρουλάκης, (57’ Ψαρουδάκης), Αργυρουδάκης, Βρεττο, Αναγνωστόπουλος, Αναστασόπουλος (68’ Ζαχαριουδακης), Κακαβελάκης, Γιαπιντζάκης (50’ Αρζίδης), Ζουμαδάκης (65’ Στεφανίδης).

Παναθηναϊκός: Ντουλάκης, Παλασκώνης, Ζωγραφάκης, Σπίνος, Μανιδάκης, Τουρούκης, Κουκουράβας (Χαντάτ), Καλομοίρης, Δουγένης, Σκεντεράι, Βενέτης (Φρατζέσκος).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ