ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα συνεργασία για την Παναθηναϊκή Συμμαχία

Την συνεργασία της με τα ζαχαροπλαστεία Δεληολάνη ανακοίνωσε η Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Νέα συνεργασία για την Παναθηναϊκή Συμμαχία

Αναλυτικά:

«Ιδανική πρόταση για όσους ξέρουν να επιλέγουν το καλύτερο στην γεύση. Ιστορικό ζαχαροπλαστείο που συνδυάζει το γλυκό, το παγωτό και το φαγητό σε ένα πρωτότυπο concept που το έχει μετατρέψει σε πολυχώρο γεύσεων.

Απολαύστε εξαιρετικές γεύσεις που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα και τις προσιτές τιμές. Στους πολυχώρους γεύσης Δεληολάνης θα γευτείτε λαχταριστά ανατολίτικα σιροπιαστά γλυκάκαθώς και το περίφημο πολίτικο τσουρέκι. Επιλέξτε υπέροχες γεύσεις, μέσα από μία πλούσια ποικιλία patisserie σε τούρτες, πάστες, βουτήματα και καθημερινές καινούργιες γευστικές δημιουργίες.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.639 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το φημισμένο παγωτό Δεληολάνης φτιάχνεται με φαντασία και μεράκι, σε παραδοσιακές και πρωτότυπες γεύσεις, όπως: φιστίκι (με κομμάτια από φιστίκι Αιγίνης), καϊμάκι, ferrero, nutela, stracciatella, μπισκότο, σοκολάτα γάλακτος, μπανάνα, γιαούρτι με αμαρένα, tiramisu (με κρέμα γάλακτος και παντεσπάνι βουτηγμένο σε καφέ espresso) κ.α..

Παράλληλα, οι γρανίτες Δεληολάνης ξεχωρίζουν στην αγορά, γιατί παρασκευάζονται από φρέσκα φρούτα, όπως φράουλα, πεπόνι και λεμόνι. Στον πολυχώρο Δεληολάνης, σας περιμένει και η μεσογειακή κουζίνα του θρυλικού Old Bakers, με μαγειρευτά φαγητά σε τιμές που συναρπάζουν! Έξυπνες αγορές: Επωφεληθείτε από τις ειδικές εκπτώσεις που υπάρχουν στο φαγητό για παραλαβή από το κατάστημα (take away).

Tip: Οικονομικές προσφορές για ομαδικά γεύματα και catering για ειδικές περιπτώσεις, γιορτές και επετείους.

Info: Λ. Συγγρού 100, Αθήνα, τηλ. 210-8983000. (24ώρο) Κυπρίων Ηρώων 50, Ηλιούπολη, τηλ. 210-8983001. Χρεμωνίδου 55, Παγκράτι, τηλ. 210-7669555. www.facebook.com/deliolanis.gr www.deliolanis-icecream.com

Απολαύστε λαχταριστό παγωτό, ολόφρεσκα γλυκά και εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα με έκπτωση 25%, στους πολυχώρους γεύσεων Δεληολάνης.

Η έκπτωση ισχύει για προϊόντα παραγωγής ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ και δεν συνδυάζεται με άλλες οικονομικές προσφορές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.