ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Προσοχή στον Πράνιτς»

Τον Ντάνιελ Πράνιτς κατονόμασε ως Νο1 κίνδυνο για την PSV από πλευράς Παναθηναϊκού, ο Λουκ Ντε Γιονγκ.

«Προσοχή στον Πράνιτς»

Ο ποδοσφαιριστής της Αϊντχόφεν πιάστηκε… αδιάβαστος, δικαιολογημένα βέβαια, καθώς δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει το αν θα παίξει ο Κροάτης μέσος του «τριφυλλιού» τον οποίο σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν προτίθεται να ξεκινήσει ως βασικό ο Γιάννης Αναστασίου, χρίζοντας τον Πράνιτς ως τον πιο επικίνδυνο παίκτη των «πρασίνων».

«Ο Πράνιτς είναι πολύ καλός παίκτης. Θα πρέπει να τον προσέξουμε ιδιαίτερα, αν και δεν ξέρω αν θα αγωνιστεί. Πιστεύω πως αν πιάσουμε ανάλογη απόδοση με τον αγώνα μας απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας, έστω κι αν χάσαμε σε εκείνο το παιχνίδι άδικα, θα κερδίσουμε», ήταν το σχόλιο του Ντε Γιονγκ στο κανάλι της PSV.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.