ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία

«Σημαντικό ότι κυριαρχήσαμε»

Ο Γιάννης Αναστασίου σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινοι κυριάρχησαν στο γήπεδο ενώ πρόσθεσε ότι το Κυριακάτικο ντέρμπι θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Αποστολή στην Ολλανδία: Διονύσης Δεσύλλας

«Σημαντικό ότι κυριαρχήσαμε»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίξαμε με μια ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, με τέτοιες ομάδες δείχνουμε τις δυνατότητες μας, με άλλες που παίζουν αντιποδόσφαιρο έχουμε πρόβλημα και είναι κάτι που πρέπει να το λύσουμε εμείς»

«Θα έλεγα ότι τα παιδιά το πίστευαν, δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα, καταφέραμε και τους εγκλωβίσαμε και από λάθος δικό μας προηγήθηκαν. Το σημαντικό ήταν η απόδοση και το αποτέλεσμα, αλλά κερδίσαμε και τους παίκτες με την απόδοση που είχαν. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος, να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, να κερδίζουμε παίκτες και να γίνεται ανταγωνιστική η ομάδα σε Ευρώπη και Ελλάδα. Ήταν σημαντικό το παιχνίδι, αλλά το κυριότερο είναι ότι δείξαμε στην πρωτοπόρο της Ολλανδίας ότι μια ελληνική ομάδα μπορεί να κυριαρχήσει στο γήπεδο. Αυτό κάναμε, κυριαρχήσαμε».

Για τις αλλαγές ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να αδικήσω κάποια παιδιά, όλες οι αλλαγές βοήθησαν, είχαμε μια άσχημη στιγμή με τον τραυματισμό του Θανάση του Ντίνα, αλλά αυτός είναι ο στόχος, να παίρνουμε το μάξιμουμ από κάθε παίκτη. Και ο Καρέλης και ο Πέτριτς βοήθησαν στη διαμόρφωση του αποτελέσματος».

Όσον αφορά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Και οι δύο ομάδες έχουν καλή ψυχολογία, είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς. Να επιστρέψουμε με το καλό, να κάνουμε προπόνηση και να δούμε τους μικροτραυματισμούς και θα πάμε να παίξουμε ένα ακόμα παιχνίδι. Δύσκολο, αλλά μας αρέσει αυτό και είμαστε έτοιμοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ