ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς Ντίνα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Χωρίς το Θανάση Ντίνα, που γυρνάει τραυματίας από την Ολλανδία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της Κυριακής.

Χωρίς Ντίνα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Οριστικά χωρίς τον Θανάση Ντίνα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπαικό, αφού όπως διαπιστώθηκε σήμερα πριν την αναχώρηση της αποστολής του «τριφυλλιού» από την Ολλανδία, ο 24χρονος άσος δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος.

Ο άσος του τριφυλλιού τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την Αϊντχόφεν και όπως διαπιστώθηκε σήμερα δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Σε αντίθεση με τον Ντίνα, προσπάθειες γίνονται ώστε να προλάβει να δώσει το παρών ο Νταβίντ Μέντες, πού έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τους Ολλανδούς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο Κορωπί. Όμως και η συμμετοχή του ίδιου θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.467 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.