ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Πήρε το «ντέρμπι» η Κ15

Μεγάλη νικήτρια ήταν η Κ15 του «τριφυλλιού» που επικράτησε 1-0 επί της αντίστοιχης του Ολυμπιακού το πρωινό του Σαββάτου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί.

Πήρε το «ντέρμπι» η Κ15

Οι «πράσινοι» ήταν οι μεγάλοι νικητές του ντέρμπι της Κ15 με τον Ολυμπιακό στην που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο Κορωπί. Το «τριφύλλι» επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ του Δουγένη στο δεύτερο ημίχρονο σπάζοντας παράλληλα το αήττητο των αντιπάλων τους.

Στο Αθλητικό εγκαταστάσεις  στο Κορωπί  παρουσία περίπου 100 γονέων διεξήχθη ένα πολύ όμορφο παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια και με τους παίκτες των δυο «αιωνίων» να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν σε κάποιο τέρμα, ενώ βρήκαν μπροστά τους και έναν πολύ καλό γκολκίπερ από πλευράς τριφυλλιού.

Το «τριφύλλι» απ’ την πλευρά του είχε την ουσία και κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ μια από τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και να πάρει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα Κ15.

Παναθηναϊκός: Ντουλάκης, Παλασκώνης, Μανιδάκης, Ζωγραφάκης, Σπίνος, Τουρούκης, Κουκουράβας, Καλομοίρης, Δουγένης, Σκεντεράι, Βενέτης (72′ Πετράι).

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Ιτσκάρας, Παπαδόπουλος (72′ Καρυμπίδης), Παπαγγελής, Ζώτος (63′ Δήμος), Σουράνης, Τσερκώνης (33′ Τσιριγώτης), Βοίλης (51′ Φυτόπουλος), Κατσούκης (59′ Οικονομίκος), Νεοφυτίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE