ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Συνεχίζουμε τη δουλειά…»

Η Εύη Χρήστου βοήθησε τα μέγιστα στην νίκη του Παναθηναϊκού επί του Μαρκόπουλου (3-0), ωστόσο κρατάει χαμηλά… τη μπάλα, τονίζοντας ότι πρέπει να συνεχιστεί η καλή δουλειά.

«Συνεχίζουμε τη δουλειά…»

Η ακραία του «τριφυλλιού» μίλησε στην «Πράσινη» για την χθεσινή εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Μαρκόπουλου εκφράζοντας την χαρά της για τη νίκη της ομάδας, ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας, ενώ δεν παρέλειψε να ανφερθεί και στην παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά:

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που κέρδισε η ομάδα μου με 3-0. Σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε τη δουλειά. Εγώ προσπάθησα να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα μου να πάρει αυτή τη νίκη και χαίρομαι γι’ αυτό. Στόχος μου πάντα είναι βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται. Πιστεύω όμως ότι μπορούμε να δώσουμε πολλά παραπάνω και στη συνέχεια θα ανέβει η απόδοσή μας.

Ήττα στις λεπτομέρειες
Ήττα στις λεπτομέρειες 577 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για μένα είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα να παίζουμε με τόσο κόσμο και έχω να διαχειριστώ και αυτό. Είναι πραγματικά υπέροχο που είναι γεμάτο το γήπεδο και έρχεται ο κόσμος και φωνάζει για εμάς και εύχομαι σε μια ανάλογη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...