ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Καταγγελία στην ΕΣΗΕΑ για τις ύβρεις στον Αναστασίου

Επιστολή στη ΕΣΗΕΑ, έστειλε το πρωί της Δευτέρας η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις ύβρεις που εξαπέλυσε γνωστός δημοσιογράφος προς τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Αναστασίου.

Καταγγελία στην ΕΣΗΕΑ για τις ύβρεις στον Αναστασίου

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην αίθουσα Τύπου του φαληρικού γηπέδου, με πρωταγωνιστές τον προπονητή της ομάδας του τριφυλλιού και γνωστό δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε μια τοποθέτηση και δεν ήθελε να δεχθεί περαιτέρω ερωτήσεις.

Ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Τύπου και αποχώρησε από την αίθουσα. Τη στιγμή εκείνη, ένας δημοσιογράφος φώναξε «άντε ρε καραγκιόζη», με αποτέλεσμα να χρειαστούν άλλοι συνάδελφοι για να τον επαναφέρουν στην τάξη, μετά από την απαράδεκτη αυτή ενέργεια.

Έτσι η πράσινη ΠΑΕ δεν άφησε το περιστατικό να περάσει στο… ντούκου και το πρωί της Δευτέρας (27/10) με επίσημη επιστολή στην ΕΣΗΕΑ και στον ΠΣΑΤ, έκανε καταγγελία εναντίον του συγκεκριμένου δημοσιογράφου. Παράλληλα ζήτησε και την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω κυρίου, από όλα τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE