ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπατίστα: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε έγραψε στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο Εστεμπάν Μπατίστα.

Μπατίστα: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Ο Μπατίστα επεσήμανε πως η ομάδα πρέπει να ξεχάσει την ήττα από τη Μπάγερν, καθώς έχει δύσκολο ματς μπροστά της και να δώσει τα πάντα για τη νίκη και την επιστροφή στα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ουρουγουανός σέντερ:

«Γεια σας από την Αθήνα. Έχουμε ήδη παίξει δύο παιχνίδια στην Turkish Airlines Euroleague 2014-15 και το ρεκόρ μας είναι 50%… Νικήσαμε στην πρεμιέρα την Τουρόβ. Είναι πρωτοεμφανιζόμενοι στην διοργάνωση, όμως όλοι συνειδητοποίησαν ότι διαθέτουν ποιότητα τόσο σαν ομάδα, όσο και ατομικά και πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι μια πραγματικά καλή ομάδα.

Για μένα ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή η επιστροφή μου στην κορυφαία διοργάνωση. Αλλά το πιο σημαντικό -πάντα- είναι η ομάδα. Είμαι χαρούμενος γιατί δουλέψαμε σκληρά σαν ομάδα και καταφέραμε να ξεκινήσουμε με το δεξί στην Euroleague.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.317 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να νικήσουμε στο Μόναχο, κόντρα στην Μπάγερν που είναι καλή ομάδα. Έπαιξαν δυνατά, σημείωσαν κρίσιμα καλάθια και πήραν τη νίκη. Φυσικά δεν μας αρέσει να χάνουμε και δεν είμαστε χαρούμενοι από την εξέλιξη, όμως πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα και θα προσπαθήσουμε περισσότερο στις προπονήσεις που ακολουθούν. Μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις «χτίζουμε» χαρακτήρα σαν ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό γιατί εκπροσωπούμε έναν τεράστιο σύλλογο.

Σχετικά με το Μόναχο, έχω να μοιραστώ μαζί σας όλα κάτι το ιδιαίτερο. Ήταν χαρά μου να συναντήσω και να φωτογραφηθώ με τον Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ, έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Εντάξει, είμαι παίκτης του μπάσκετ, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι κατάγομαι από την Ουρουγουάη όπου ο κόσμος λατρεύει το ποδόσφαιρο, όπως και εγώ. Για μένα ήταν σημαντική εμπειρία και χάρηκα ιδιαίτερα όταν έμαθα ότι είναι οπαδός του μπάσκετ. Χάρηκα που συνάντησα μια τέτοια προσωπικότητα, όμως θα χαιρόμουν περισσότερο αν είχαμε νικήσει στον αγώνα.

Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν σημαντικό αγώνα με την Φενέρ / Ούλκερ. Γνωρίζω ότι είναι ιδιαίτερος αγώνας για την ομάδα και τους οπαδούς, ειδικά αν σκεφτούμε τους ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στην ομάδα, τους οπαδούς και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αγωνίστηκα κόντρα στον Παναθηναϊκό όταν ήταν στην τεχνική ηγεσία ο Ομπράντοβιτς, με την Λαμποράλ Κούτσα που είχε προπονητή τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς! Τρομερή σύμπτωση, δεν νομίζετε;

Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένα σπουδαίο ματς, όμως αυτό ισχύει εκτός παρκέ! Κατά την διάρκεια του αγώνα όλοι θέλουν να νικήσουν. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε την Φενέρ, όπως και ο προπονητής Ομπράντοβιτς θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο για την ομάδα του… Γι’ αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε και να παίξουμε σκληρά, να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παλέψουμε για κάθε ριμπάουντ, για κάθε διεκδικούμενη μπάλα, έτσι ώστε να νικήσουμε και να κάνουμε τους οπαδούς μας υπερήφανους.

Τέλος, θα πρέπει να σας πω ότι νιώθω σαν Αθηναίος! Είναι μια πανέμορφη πόλη και ήδη έχω κάνει μερικούς φίλους. Υπόσχομαι στην επόμενη «συνάντηση» μας να σας πω περισσότερες πληροφορίες.

Θα ξαναμιλήσουμε σύντομα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...