ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έιβερι: «Η άμυνα μας δίνει τις νίκες»

Η καλή και ομαδική άμυνα είναι τα στοιχεία που συνδέουν τη μέχρι τώρα επιτυχία στην ομάδα, τόνισε η Νίκη Έιβερι.

Έιβερι: «Η άμυνα μας δίνει τις νίκες»

Η Ελληνοαμερικανίδα γκαρντ μίλησε στην «Πράσινη» για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου αλλά και για τις μέχρι τώρα επιτυχίες της ομάδας του «τριφυλλιού».

Για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση:

«Είναι σημαντικό που κερδίσαμε την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, καθώς συνεχίζουμε αήττητες στο Πρωτάθλημα. Παίξαμε καλή και ομαδική άμυνα, είχαμε εξαιρετικό πάσινγκ γκέιμ γεγονός που βοήθησε πολύ για να φτάσουμε στην επικράτηση.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.753 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα η Όλιβερ και η Γλυνιαδάκη ήταν καλές στα ριμπάουντ. Έχουμε, πλέον, ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με τον Πρωτέα Βούλας που θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ανυπομονούμε να παίξουμε και αυτό τον αγώνα».

Για την προσωπική της απόδοση:

«Ήμουν καλή, αλλά έχασα αρκετά αμαρκάριστα σουτ. Έκαναν πάντως καλή δουλειά και οι συμπαίκτριές μου και με βοήθησαν να μείνω ελεύθερη στις προσπάθειες που πήρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.