ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τσίμα: «Πάμε για τη νίκη και το 3χ3»

Η αρχηγός του «τριφυλλιού» Ζένια Τσίμα, μίλησε στην «Πράσινη» για το ματς των κοριτσιών στο Ρέθυμνο ενώ αναφέρθηκε και στο νικηφόρο ξεκίνημα της ομάδας.

Τσίμα: «Πάμε για τη νίκη και το 3χ3»

Η Τσίμα ήταν απ’ τις κορυφαίες στην αναμέτρηση με το Μαρκόπουλο το περασμένο Σαββάτο και στη νίκη με 3-0 σετ, εξέφρασε την πεποίθησή της, πως η ομάδα θα συνεχίσει το σερί των επιτυχιών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μετράμε ήδη δύο νίκες στο πρωτάθλημα. Το 3-0 σετ με το Μαρκόπουλο το θέλαμε πολύ και ήρθε επειδή παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα. Βέβαια στο δεύτερο σετ το Μαρκόπουλο μας πίεσε και εμείς χάσαμε τη ψυχραιμία μας προς στιγμήν, όμως σε καμία φάση του παιχνιδιού δε πιστέψαμε ότι μπορεί να χάσουμε. Κάναμε κάποια λάθη, που δεν έπρεπε, όμως είναι ακόμη πολύ νωρίς και έχουμε ακόμη χρόνο να τα διορθώσουμε.

Για το ματς στο Ρέθυμνο:

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.122 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δουλεύουμε ακόμη πιο σκληρά και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Μας ενδιαφέρει το δικό μας παιχνίδι. Θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι να παίξουμε συγκεντρωμένα χωρίς λάθη. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και στο Ρέθυμνο για να πάμε για το 3Χ3».

Για την παρουσία και τη βοήθεια του κόσμου:

«Ήταν πολύ καλό που ξεκινήσαμε με δύο εντός έδρας παιχνίδια και είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας βοήθησε με την παρουσία τους. Είμαι σίγουρη ότι θα τους έχουμε δίπλα μας και στα επόμενα παιχνίδια και θα κάνουμε τα πάντα για τους ανταμείψουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...