ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεχίζουν με Ίβανσιτς

Νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί την περίπτωση του Αντρέας Ίβανσιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην Λεβάντε.

 Συνεχίζουν με Ίβανσιτς

Η ιστοσελίδα sportnet.at. συγκεκριμένα αναφέρει ότι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον Αυστριακό, ωστόσο από τον Παναθηναϊκό έχει εκφραστεί και παλιότερα που «ξανάπαιξε» ανάλογο ρεπορτάζ ότι δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για τον πρώην «πράσινο» άσο.

Ο Ίβανσιτς δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, καθώς κάθε άλλο παρά πρωταγωνιστικό ρόλο έχει στην Ισπανική ομάδα, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι το συμβόλαιο του Αυστριακού λήγει το 2016, ωστόσο υπάρχει όρος που λέει ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, πρέπει να συμπληρώσει τουλάχιστον 25 συμμετοχές φέτος για να ισχύσει ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του, πράγμα που μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ δύσκολο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.