ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι…Σουηδοί στο Κορωπί

Στην Αθήνα βρέθηκε το κανάλι «SVT Sport» να πάρει συνέντευξη από τον Μάρκους Μπεργκ ενόψει της επιστροφής του στα γήπεδα.

Οι...Σουηδοί στο Κορωπί

Το τηλεοπτικό συνεργείο από την Σουηδία βρέθηκε χθες στο Κορωπί με σκοπό να πάρει συνέντευξη από τον Μάρκους Μπέργκ σχετικά με την επιστροφή του στα γήπεδα.Χαρακτηριστικό του πόσο ενθουσιασμένοι είναι οι ποδοσφαιρόφιλοι στη Σουηδία με την επιστροφή του Μπεργκ είναι το γεγονός ότι ένας εκ των δημοσιογράφων του καναλιού είπε: «Μακάρι να είναι υγιής και να επανέλθει και στην Εθνική που θα τον χρειαστεί».

Φυσικά, οι άνθρωποι του σουηδικού καναλιού μίλησαν και με τον Εμίρ Μπαϊράμι αλλά και με τον Βαλμίρ Μπερίσα, ενώ εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από την τοποθεσία του «Γ. Καλαφάτης» που περιβάλλεται από βουνά και βλάστηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...