ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ονειρεμένη απόδοση από Σλότερ»

Ο Νίκος Παππάς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του Σλότερ.

«Ονειρεμένη απόδοση από Σλότερ»

«Ξέραμε ότι έχει πλούσιο ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες η Φενέρ. Έπρεπε να περιορίσουμε κάποια ατού τους. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και ικανοί στα τρίποντα και πήραμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Παππάς. Στη συνέχεια ο γκαρντ του Τριφυλλιού αναφέρθηκε στην ονειρεμένη απόδοση του Σλότερ και είπε αστειευόμενος: «Ο Σλότερ δεν μπορούσε να το πετύχει με τίποτα… Είχαμε σε καλή μέρα μερικούς παίκτες, όπως ο Σλότερ και ο Φώτσης. Στο επόμενο μπορεί να μην μπούμε δυνατά στο τρίποντο αλλά πρέπει μέσα από την άμυνά μας να παίρνουμε τα παιχνίδια». Για την συνέχεια της σεζόν τόνισε: «Πρέπει να συνεχίσουμε, ήταν καλή νίκη ψυχολογίας και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.