ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κύριοι, μήπως βιαστήκατε;

Όταν «κυκλοφόρησαν» τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να προσεγγίζει τον Έι Τζέι Σλότερ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Γαλλική Σαλόν, τα social media πήραν φωτιά…

Κύριοι, μήπως βιαστήκατε;

Τα σχόλια ποίκιλαν, ωστόσο τα περισσότερα στη συντριπτική τους πλειοψηφία είχαν βάση το «που πάμε» με αυτούς τους παίκτες. Παραθέτουμε μερικά από αυτά. «Ποιος είναι αυτός ο άμπαλος…», «Παίκτη από τη Σαλόν θα πάρουμε;», «Με παίκτες τύπου Σλότερ θα παλεύουμε να βγούμε Eurocup», «Εσείς γιατί δεν γράφετε κάτι;» και πολλά άλλα, όρεξη να χεις να διαβάζεις.

Υπήρξαν και πιο ακραίες φωνές, αρκετές μάλιστα. Ύβρεις προς αρθρογράφους της ιστοσελίδας οι οποίοι πίστευαν και πιστεύουν στο νέο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, με σχόλια τύπου, «τα παίρνετε από τον Γιαννακόπουλο» κλπ, επειδή και μόνο εξέφραζαν την άποψη τους, έχοντας ως επικεφαλίδα πάντα το «Ας τους δούμε πρώτα και μετά κρίνουμε».

Ύβρεις προς την διοίκηση της ΚΑΕ και σχόλια περί διάλυσης της ενδοξότερης ομάδας σε συλλογικό επίπεδο στην Ελλάδα και μια από τις ενδοξότερες στην Ευρώπη, δεν έλειψαν ουδόλως.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 9.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι εμφανίσεις μέχρι στιγμής του Αμερικανού, βασικά επιβεβαιώνουν την επιμονή και τις επιλογές του Ιβάνοβιτς στο στήσιμο του ρόστερ της ομάδας.

Πλέον η συζήτηση στα social media και όχι μόνο, έχει να κάνει με το πόσο παικταράς είναι και αν θα βρισκόταν στον Παναθηναϊκό τα δυο τελευταία χρόνια αντί Κίτσεν, Ράιτ, Κάρι, Ούκιτς κλπ, που θα μπορούσε να είχε φτάσει η ομάδα, σε επίπεδο Ευρωλίγκας.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν ξεκινήσει συγκρίσεις με τον Ντρου Νίκολας, ωστόσο μιλάμε για δυο διαφορετικούς παίκτες, δυο διαφορετικές ομάδες, δυο διαφορετικές εποχές.

Ας δούμε τι έχει κάνει μέχρι τώρα ο Σλότερ σε τρία ματς στην Ευρωλίγκα…

Όγδοος στο συνολικό ranking της διοργάνωσης μέχρις στιγμής, με 16,3 πόντους σε τρία παιχνίδια, με μέσο όρο συμμετοχής, 24,03 λεπτά.

Συγκεκριμένα:

Με Τουρόβ: 31 λεπτά, 16 πόντους, 5/9 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 2 αμυντικά ριμπάουντ, 3 ασίστ, 14 index.

Με Μπάγερν: 27 λεπτά, 13 πόντους, 3/5 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 4/4 βολές, 2 ριμπάουντ (ένα επιθετικό, ένα αμυντικό), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 12 index.

Με Φενέρ: 23 λεπτά, 23 πόντους, 1/2 δίποντα, 7/10 τρίποντα, 4 αμυντικά ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 λάθη, 1 κερδισμένο φάουλ, 23 index.

Σε Ελλάδα μέχρι στιγμής:

3 ματς, 45 πόντους, 15 μέσος όρος πόντων, 11-21 δίποντα, 7-14 τρίποντα, 2-2 βολές, 2 συνολικά ριμπάουντ, 1 αμυντικό, 1 επιθετικό, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 21.07 μέσος όρος συμμετοχής, 33 index.

Τελικά δεν είναι και πολύ άσχημα τα νούμερα του Σλότερ σε Ελλάδα και κυρίως Ευρώπη, όπου αντιμετωπίζει και σαφώς δυσκολότερους αντιπάλους. Θυμίζουμε επίσης τη συμβολή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, που με προσωπικά καλάθια προς το τέλος της αναμέτρησης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

Εμάς έχει αρχίσει να μας πείθει… Εσάς;

Πάνος Καραουλάνης-Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.