ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Επιλεκτική ευαισθησία…»

Μετά την άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του προέδρου των «πράσινων» και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τα σχόλια του Γιάννη Αλαφούζου στο Twitter, ήρθε η απάντηση από πλευράς «τριφυλλιού».

«Επιλεκτική ευαισθησία...»

Κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφεραν ότι η ευαισθησία του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα είναι γνωστό πως είναι επιλεκτική, ενώ ξεκαθάρισαν πως το μόνο που απασχολεί τον κ. Καρρά είναι το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θίγει τη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά, κύκλοι της ΠΑΕ ανέφεραν: «Η επιλεκτική ευαισθησία του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα είναι γνωστή και σταθερή. Ακούσαμε από εκπροσώπους του Ολυμπιακού για ‘επίορκους δικαστές’ ενώ πρόσφατα αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τις πλαστές ενημερότητες και ζητήθηκε η παρέμβασή του για να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι. Τελικά φαίνεται πως το μόνο που απασχολεί μόνιμα τον κ. Καρρά είναι όταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θίγει τα κακώς κείμενα και τη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.