ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τουλάχιστον πασάρει καλά

Ο Μλάντεν Πέτριτς εξακολουθεί να χάνει τα άχαστα, αλλά βοηθά σε άλλους τομείς του παιχνιδιού.

Τουλάχιστον πασάρει καλά

Οι αργοπορημένες αντιδράσεις όταν βρίσκεται σε θέση βολής τείνουν να γίνουν ανέκδοτο πλην όμως ουδείς αμφιβάλλει για το πόσο ποδόσφαιρο ξέρει ο Μλάντεν Πέτριτς.

Ο Κροάτης έχασε πάλι το… άχαστο στο κύπελλο (κλέβει ωραία τη μπάλα από τον Κούσα αλλά ο μπακ τον προλαβαίνει πάνω που σκέφτεται αν πρέπει να περάσει ή να πλασάρει τον τερματοφύλακα), το ίδιο είχε κάνει εναντίον της Εστορίλ (στο β΄ ημίχρονο βγήκε τετ-α-τετ και… πήδηξε πάνω από τη μπάλα αντί να σουτάρει)!

Στο ενεργητικό του, πάντως, καταγράφηκε η ασίστ στον Κλωναρίδη κι η συμμετοχή του στο 2-0 με τον όμορφο τρόπο που πασάρει στον Μπαϊράμι. Πλάκα-πλάκα αν ο Καλογερόπουλος άφηνε τη φάση του Ατζαγκούν να εξελιχθεί στα χασομέρια του ντέρμπι (ο Νιγηριανός ήταν ολομόναχος με τον Ρομπέρτο) τώρα ο 33χρονος στράικερ θα μέτραγε τρεις ασίστ σ’ ισάριθμα ματς. Ξεκίνησε στο Αϊντχόβεν (άψογο στρώσιμο στον Καρέλη με το κεφάλι), χθες σέρβιρε έτοιμο τέρμα στον Βίκτωρα κι «έσπαγε» ωραία τη μπάλα στους συμπαίκτες του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.214 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καλά τα παραπάνω βέβαια, όμως ο τύπος ακριβοπληρώνεται (για τα τωρινά δεδομένα της ΠΑΕ) για να σκοράρει. Για να τον δούμε την Κυριακή απέναντι στον Ατρόμητο τον οποίο «πυροβόλησε» στο φιλικό της 23ης Ιουλίου (2-1).

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.