ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Του πάει το κύπελλο

Μετρημένα στα δάχτυλα είναι τα καλά παιχνίδια του Εμίρ Μπαϊράμι, όλα για το θεσμό του κυπέλλου.

Του πάει το κύπελλο

Χάλια ο Οκτώβρης από άποψη αποτελεσμάτων (γιατί σε Αϊντχόφεν-Φάληρο η ομάδα δεν ήταν για ένα βαθμό), οπότε ήταν βάλσαμο η τριάρα επί του Παναιτωλικού που με την επιστροφή στη δράση του «μίστερ 9» μας προδιαθέτει για καλύτερη συνέχεια. Εκτός από τα όμορφα γκολ, την πειστική επάνοδο του Μπεργκ, τις ασίστ του Πέτριτς και το μεστό ματς Δωνη-Μπούι δεν πέρασε απαρατήρητη η νέα καλή εμφάνιση του Εμίρ Μπαϊράμι.

Μπαλαδόρος ο Σουηδός αλλά η περίπτωσή του είναι λεπτή μιας και το πρόβλημα στη μέση δεν είναι παίξε-γέλασε. Ο Αναστασίου δεν έχει κάτι άλλο να κάνει πέραν απ’ το να τον χρησιμοποιεί προσεκτικά, στο κύπελλο ,πάντως, ο κολλητός του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς έχει κάνει τα καλύτερά του παιχνίδια.

Πέρσι σκόραρε το μοναδικό του επίσημο τέρμα με την πράσινη φανέλα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι της Μαγνησίας προφανώς τον εμπνέουν αφού στα τέλη Σεπτέμβρη ήταν ο κορυφαίος του ματς που κρίθηκε από το τέρμα του Ατζαγκούν.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.307 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χθες ήταν εξίσου θετικός με δύο ασίστ κι όμορφες επινοήσεις, συνεπώς ώρα να κάνει καλά παιχνίδια και στο πρωτάθλημα εκεί που κυριολεκτικά τον έχουμε ξεχάσει. Μόλις δύο φορές έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή ο 28χρονος εξτρέμ (με Πλατανιά, Καλλονή), έχοντας αγωνιστεί ως αλλαγή στο ματς της Μυτιλήνης.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.