ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα δίνει όλα στην άμυνα

Ο Ράιτ δεν έχει ακόμα την φυσική κατάσταση για να προσφέρει και στις δύο άκρες του παρκέ, αλλά αμυντικά «σκίζεται»!

Τα δίνει όλα στην άμυνα

Καλύτερα απ΄ ότι περιμέναμε αγωνίζεται ο Τζούλιαν Ράιτ που έχει να παίξει μπάσκετ εδώ κι έξι μήνες.

Ο Αμερικανός ακόμα δεν πατά γερά κι ο προπονητής του δεν τον συμπεριλαμβάνει στα επιθετικά plays, περιμένοντας από εκείνον κυρίως προσπάθεια στην άμυνα.

Ο… μουσάτος είχε χθες τρεις τάπες (η στατιστική του «έφαγε» ένα μπλοκ), με την ΑΕΚ δύο κλεψίματα σε 16 λεπτά, ενώ στο ντεμπούτο του με την Τουρόβ μέτρησε ένα (εντυπωσιακό) στοπ, πέντε πόντους και τέσσερα ριμπάουντ στα πέντε λεπτά που πάτησε γήπεδο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άλλος ένας παίκτης -μετά τον Γιάνις Μπλουμς- που μάλλον θα αναγκάσει την διοίκηση να του προσφέρει συμβόλαιο μέχρι τη λήξη της περιόδου.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.