ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουτρουμπής: «Χρειαζόμαστε τη νίκη με Ατρόμητο»

Τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο επεσήμανε ο Γιώργος Κουτρουμπής, με δηλώσεις του στη Nova, τονίζοντας παράλληλα πως οι «πράσινοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη.

Κουτρουμπής: «Χρειαζόμαστε τη νίκη με Ατρόμητο»

Παράλληλα ο Έλληνας αμυντικός, αναφέρθηκε και στην επανεμφάνιση του Μάρκους Μπεργκ, αλλά και στα επόμενα ματς, με Αϊντχόφεν και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το επικείμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

«Ερχόμαστε από δύο άσχημα αποτελέσματα, ειδικά στο ντέρμπι όλοι είδαν τι έγινε. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Στο Κύπελλο κάναμε μία καλή εμφάνιση. Ήρθε η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τώρα αντιμετωπίζουμε τον Ατρόμητο, ο οποίος εκείνος έρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ:

«Σίγουρα, μας δίνει ένα κίνητρο η επιστροφή του Μπεργκ. Με το που μπήκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό η ομάδα έκανε φάσεις, σκόραρε, ο κόσμος και αυτός βοηθάει πιο πολύ. Είναι χαρούμενοι για την επιστροφή του Μάρκους και πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα. Παρόλο που δεν είχαμε το γκολ, δημιουργούσαμε φάσεις, αλλά με την επάνοδο του Μπεργκ, θα σκοράρουμε πιο συχνά».

Για την «σφιχτή» άμυνα των Περιστεριωτών:

«Όλες οι ομάδες, ειδικά στη Λεωφόρο, έρχονται και παίζουν αρκετά κλειστά. Δημιουργούμε φάσεις, αλλά το θέμα είναι να βρούμε τον τρόπο να τελειώνουμε τις φάσεις. Αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις για τέτοιου είδους αγώνες».

Για την πορεία των «κυανόλευκων»:

«Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Έρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά ελπίζω να κερδίσουμε γιατί χρειαζόμαστε τη νίκη».

Για τους παίκτες που χρειάζεται να δώσουν μεγαλύτερη βάση:

«Έχουν αρκετούς παίκτες που είναι καλοί. Ο Παπάζογλου, ο Ούμπιντες, ο Ναπολεόνι… Ξέρουμε και τη φιλοσοφία του προπονητή τους από πέρσι από τον ΟΦΗ. Θα έρθουν για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Πέρσι παίξαμε αρκετές φορές και δεν καταφέραμε να τους κερδίσουμε. Τώρα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το παιχνίδι».

Για την εξίσου δύσκολη συνέχεια με Αϊντχόφεν και ΠΑΟΚ:

«Δεν πρέπει να κοιτάμε τα επόμενα ματς. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, με την Αϊντχόφεν είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, με δύο νίκες υπάρχουν πολλές πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μετά έχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, πρέπει να πάρουμε και για ψυχολογικούς λόγους τη νίκη».

Για το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική Ελλάδας:

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνει ο κ. Ρανιέρι, ο οποίος παίρνει πολλούς παίκτες, ακόμα και από την ΑΕΚ που είναι στη Β’ Εθνική. Πρόσφατα και ο Καρέλης κλήθηκε. Όλοι ελπίζουμε, αλλά το θέμα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας με τον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.