ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίκη για ν’ ανέβει

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν σήμερα τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο (19:30, Novasports 1, panathinaikos24.gr) με μόνο στόχο τη νίκη για να αφήσουν πίσω τους τις ήττες από ΟΦΗ και Ολυμπιακό.

Νίκη για ν' ανέβει

Μετά τα αρνητικά αποτελέσματα από τον ΟΦΗ εντός και τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, οι «πράσινοι» αναζητούν το τρίποντο-ανάσα κόντρα στον Ατρόμητο και να πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στη δύσκολη συνέχεια καθώς ακολουθούν Αϊντχόφεν και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα το «τριφύλλι» θέλει την πρώτη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, από τον Ιανουάριο το 2012, καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις με τους Περιστεριώτες, έχει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο κ. Αναστασίου αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο, Μέντες, Κουτρουμπή και Νάνο.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.769 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς χαφ τους Ζέκα, Πράνιτς και σε ελεύθερο ρόλο τον Ατζαγκούν.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Καρέλης με τον Πέτριτς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ρισβάνης, Μπούρμπος, Δώνης, Μπούι, Κλωναρίδης και Μπεργκ.

Εκτός έμεινε ο Σίλντενφελντ, που γυμνάστηκε και χθες μόνος του και προσπαθεί να προλάβει το ματς της Τούμπας, ο ανέτοιμος Ντίνας και οι Μπαϊράμι, Σπυρόπουλος.

Εν τω μεταξύ, στην «πράσινη» ΠΑΕ εκτιμούν ότι περίπου 12.000-13.000 κόσμος θα βρεθεί σήμερα στη Λεωφόρο. Εισιτήρια θα πωλούνται από τις 10:00 έως τις 19:30 και κοστίζουν από 10 έως 50 ευρώ για τους «Συμμάχους» και 15 έως 60 ευρώ για τους υπόλοιπους οπαδούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.