Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: «Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς η νίκη»

Στην καλή ομαδική προσπάθεια που έκανε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Για επιβεβλημένη νίκη έκανε λόγο ο Ντάνιελ Πράνιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Κροάτης που ήταν ο κινητήριος μοχλός του αγώνα κόντρα στους Περιστεριώτες υποστήριξε ότι πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να δίνουν τα πάντα σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάνιελ Πράνιτς:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Ήταν μια πολύ καλή, ομαδική εμφάνιση που έφερε τη νίκη που ήταν επιβεβλημένη. Είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και έτσι θα προχωρήσουμε στη συνέχεια».

Για το ρόλο του σε ένα νεανικό σύνολο: «Για εμένα είναι σημαντικό πως τα πάμε σαν ομάδα. Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι 18, 19 ή 22. Αν είναι καλός, θα παίξει καλά. Αυτό είναι που έχει σημασία στο ποδόσφαιρο. Αν συνεχίσουμε όπως παίξαμε σήμερα θα έχουμε λιγότερα προβλήματα στη συνέχεια. Πρέπει να είμαστε ομάδα στο γήπεδο. Κάποιες μέρες δεν είμαστε καλοί, πάντα προσπαθούμε όμως για το καλύτερο και σήμερα η εμφάνισή μας ήταν αρκετή για τη νίκη».

Exit mobile version