ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαρτυρία στον ΕΣΑΚΕ ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση μέσω της οποίας διαμαρτύρεται στον ΕΣΑΚΕ, εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καλώντας τον πρόεδρο της Λίγκας να πάρει θέση, για το γεγονός πως η ιδιωτική εταιρία «χρησιμοποιεί» και διαφημίζεται από τις ομάδες, χωρίς να έχουν λάβει οι ΚΑΕ τις συμβάσεις.

Διαμαρτυρία στον ΕΣΑΚΕ ο Παναθηναϊκός

Αναλυτικά:

«Έχουμε ήδη φτάσει στην 4η αγωνιστική ενός πρωταθλήματος το οποίο ναι μεν έχει «βαπτιστεί» (ως «ΣΚΡΑΤΣ») αλλά ουδείς μπορεί να εξηγήσει το πώς συμβαίνει αυτό από τη στιγμή κατά την οποία δεν τηρούνται βασικές αρχές αλλά και προϋποθέσεις σε ότι αφορά στις ΚΑΕ που λαμβάνουν μέρος.

Βιώνουμε λοιπόν το παράδοξο να παίρνει δημοσιότητα η εταιρεία ως «ανάδοχος» του πρωταθλήματος μπάσκετ, να χρησιμοποιεί τα brand names ισχυρών ομάδων στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ αλλά παρόλα αυτά οι ΚΑΕ να μην έχουν λάβει ούτε τη σύμβαση ούτε και το ποσοστό που τους αναλογεί! Επίσης δεν γνωρίζουμε το ακριβές ποσό ούτε και τις ημερομηνίες πληρωμής.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 18.908 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός διαμαρτυρόμαστε έντονα για το όλο σκηνικό που καταμαρτυρεί προχειροδουλειά και ταυτόχρονα αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατό μια ιδιωτική εταιρεία να εκμεταλλεύεται την επένδυσή μας χωρίς να υπάρχει σύμβαση.

Περιμένουμε από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κατ’ αρχάς να… εμφανιστεί και κυρίως να πάρει θέση επί του συγκεκριμένου θέματος το οποίο είναι πολύ σοβαρό και θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα του Συνδέσμου. Μπήκαμε στο Νοέμβριο και καλύψαμε ήδη το 1/3 του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος χωρίς να έχει λυθεί ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Περιμένουμε…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.