ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουτρουμπής: «Σημαντικό το μηδέν στην άμυνα»

Στην συγκέντρωση που είχαν σε όλη τη διάρκεια του ματς με τον Ατρόμητο στάθηκε ο Γιώργος Κουτρουμπής, αμέσως μετά τη λήξη του ματς.

Κουτρουμπής: «Σημαντικό το μηδέν στην άμυνα»

Ο αμυντικός του «τριφυλλιού» επεσήμανε πως η ψυχολογία όλων στην ομάδα έχει ανέβει, ενώ αναφέρθηκε και την αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν την προσεχή Πέμπτη.

Για το ματς με τον Ατρόμητο:

«Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο ματς. Ήταν σημαντικό που καταφέραμε και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Σε αρκετά παιχνίδια δεν το είχαμε καταφέρει αυτό. Αλλά αυτή τη φορά ήμασταν συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένη και καταφέραμε με δύο γκολ να πάρουμε τη νίκη που τόσο πολύ θέλαμε».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.762 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την αλλαγή στην εικόνα από το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν και μετά:

«Σιγά σιγά η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της και παίζει όπως πέρυσι. Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά την ισοπαλία στο Αϊντχόφεν πήραμε τα πάνω μας. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παρότι δεν παίξαμε και τόσο καλά δεν αξίζαμε να ηττηθούμε. Ακολούθησε η πρόκριση στο Κύπελλο και η νίκη επί του Ατρομήτου που μας ανεβάζουν τη ψυχολογία. Πλέον κοιτάμε τα επόμενα δύσκολα ματς που ακολουθούν».

Για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν:

«Έχουμε σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης. Έχουμε δύο αγώνες από τους τρεις που απομένουν στην έδρα μας. Και νομίζω πως αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας μπορούμε να τα κερδίσουμε και τα δύο. Ενώ μπορούμε να χτυπήσουμε και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντιναμό Μόσχας, ακόμα περισσότερο αν είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στην αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.