ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Είδε και την… άλλη όψη

Ο Έι Τζέι Σλότερ για πρώτη φορά φέτος δεν μπόρεσε να «ματώσει» το αντίπαλο διχτάκι.

Είδε και την... άλλη όψη

Ούτε ο ίδιος πρέπει να θυμάται αν του έτυχε ποτέ στο παρελθόν ν’ αποσυρθεί στον πάγκο έχοντας 0 πόντους, δίχως να ευστοχήσει σε κανένα από τα εφτά σουτ που επιχείρησε (0/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα). Ο Έι Τζέι Σλότερ είδε και την άλλη πλευρά του νομίσματος στα Τρίκαλα, λίγες ώρες αφότου είχε διαλύσει κάθε αμυντικό σύστημα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μένοντας ο μοναδικός «πράσινος» που δεν έβαλε τ’ όνομά του στη λίστα των σκόρερ.

Ο Αμερικανός (που αποδεικνύεται πολύτιμη μεταγραφή) απ’ τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό όπου σάλπισε την αντεπίθεση με δύο φοβερά drive είχε βάλει… Πέμπτη και σκόραρε ασταμάτητα!

Δεκαοκτώ ποντάκια με Κηφισιά, 16 με Τουρόβ, 11 με Κολοσσό, 13 με Μπάγερν, 16 με ΑΕΚ, 23 με τους Τούρκους. Είναι ,πάντως, τόσο πεσμένο το επίπεδο της Α1 που ακόμα και με τον «μπόμπερ» του άφαντο, ο μόνιμος πρωταθλητής λίγο έλειψε να ρίξει 100άρα στους παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.