ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κοκοράκι» ο Ρισβάνης

Παρότι ...νέος στο κουρμπέτι ο πανύψηλος μπακ δεν κωλώνει απέναντι σε κανέναν, ακόμα κι αν οι αντίπαλοι έχουν φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας.

«Κοκοράκι» ο Ρισβάνης

Άψογος στη Δανία στο πλευρό του Γκόρντον Σίλντενφελντ, σούπερ στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό στο κύπελλο, θετικότατος και χθες ο Σπύρος Ρισβάνης που θα μπορούσε να μετρά τώρα δύο γκολ αν το δοκάρι (την Πέμπτη) κι η άμυνα του Ατρομήτου δεν απέκρουαν τις δυνατές του κεφαλιές.

Αυτό που μας ιντριγκάρει με τον πανύψηλο στόπερ (εκτός του ποδοσφαίρου που ξέρει) είναι ότι παρότι τον κάνεις, δεν τον κάνεις 50 κιλά έχει πολύ νεύρο μέσα του. Θα θυμάστε το «σκηνικό» που έγινε στο α΄ ημίχρονο όταν ο Καραμάνος δεν έκανε fair play στον τραυματισμό του Πέτριτς από τον Τσενάμο, με τον πιτσιρικά να του ζητά εντόνως τον λόγο.

«Κοκοράκι» ο Σπύρος που  δεν κωλώνει στις μανούρες, παρότι είναι «νέος» στο κουρμπέτι. Θυμόμαστε πέρσι τους «διαλόγους» του με Περογαμβράκη, Κουτσιανικούλη στον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά και τον τσαμπουκά στο 2-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, όταν δεν μάσησε μπροστά στο Ναβάρο, ο πιο «ψημένος» λατίνος πήγε να «χωθεί», «τρελάθηκε» ο Σίλντενφελντ που ήταν δίπλα στη φάση και πάλι καλά που μπήκαν στη μέση οι πιο ψύχραιμοι γιατί ακόμα… στο γήπεδο θα ήμασταν!

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.856 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πιτσιρικάς στάθηκε αρχοντικά στο τερέν (είχε κι ένα σωτήριο τακλιν στο πρώτο μέρος μπροστά στο Ναπολεόνι που ήταν έτοιμος να πασάρει στο ύψος του πέναλτι) κι ο τραυματισμός του ήρθε στο πιο ακατάλληλο σημείο αφού δύσκολα ο κόουτς θα τον εμπιστευτεί στην Τούμπα εκεί που θα απουσιάσει κι ο «Σίφο».

Τουλάχιστον έδειξε σε καλή κατάσταση ο Γιώργος Κουτρουμπής που δεν είχε προβλήματα με Καραμάνο, Παπάζογλου, Ναπολεόνι, αφήνοντας πίσω του το κακό timing που είχε στο ντέρμπι στη φάση του Αυλωνίτη.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...